بلاک چین در سال 2018 تعدادی نوآوری را ایجاد کرد که این نوع آوری ها باعث ایجاد موج هایی شد که یکی از آن ها شامل پروتکل میمبل ویمبل می باشد. در رابطه با بهترین سبک برای استفاده از پروتکل، شباهت نظری بین محققان و هم چنین افراد توسعه دهنده ایجاد نشده است.
افرادی وجود دارند و بر این باور می باشند که ترکیب کردن میمبل و ویمبل به پروتکل بیت کوین کار سختی می تواند باشد. افرادی دیگر نیز بر این باورند که این پروتکل می تواند برنامه های بیت کوین را بسیار آپدیت کند و به یک زنجیره جانبی تبدیل کند. پروژه هایی مانند grin و beam وجود دارند که بر بستر میمبل ویمبل ایجاد شده اند. با صرافی ارز دیجیتال بیستکس همراه باشید تا با این مورد نیز آشنا شوید.
پروتکل میمبل ویمبل چیست؟
مخفف این پروتکل به نماد MW مشخص می شود و یکی از پروتکل های blockchain می باشد. کاری که این فناوری انجام می دهد ایجاد فضای کاملا شخصی به منظور معاملات در راستای داشتن امنیت زیاد است و عملکرد آن بسیار متفاوت می باشد. هیچ نشانه ای در این فرایند وجود ندارد و معاملات در آن به صورت کاملا محرمانه می باشد.
دفتر توزیع شده این پروتکل رمز نگاری شده می باشد. در ادامه این مطلب بیشتر به پروتکل MW خواهیم پرداخت و هم چنین پروتکل PW را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد.
شباهت های پروتکل MimbleWimble به بلاک چین بیت کوین
یکی از کار های بلاک چین بیت کوین این می باشد که اطلاعات هر تراکنش را از لحظه اول ذخیره می کند. از این رو کاربر را قادر به دانلود و هم چنین تایید تاریخچه عمومی خود می کند. در شبکه بلاک چین بیت کوین هر تراکنش به تراکنش قبلی متصل می باشد. در عوض بلاک چینی که بر بستر میمبل و ویمبل وجود دارد تنها داده های مهم را سیو می کند و هم چنین حریم خصوصی زیادی را ایجاد می کند.
تاریخچه پروتکل میمبل ویمبل به چه صورت است؟
این ایده در سال 2016 معرفی و ساخته شد و سازنده آن شخصی است که نام مستعار آن تام الویس می باشد. تام شخصی بود که توانست این پروژه را معرفی کند و با انتشار یک مستند باعث شد مخاطبان زیادی برایشان سوال هایی ایجاد شود. بعد از چندی یکی از محققان بلاک چین که آندره نام داشت با دیدن این پروژه به او علاقه پیدا کرد و سعی بر توسعه داد آن کرد و سر انجام در 2016 پروتکل میمبل ویمبل را منتشر کرد.
در تمام این سال ها افراد توسعه دهنده و هم چنین محققان زیادی بر روی این پروژه تحقیق ها و کار هایی را انجام داده اند. افرادی بر این باور هستند که مبتنی کردن این پروژه بر روی شبکه بلاک چین بیت کوین کار سخت اما شدنی می باشد.
جدول اطلاعات
در این قسمت چکیده ای از مقاله را برای شما به صورت جدول گرد آوری کرده ایم.
موضوع | پروتکل میمبل ویمبل |
عملکرد این فرایند چگونه می باشد؟ | ایجاد یک فضای محرمانه برای انجام معاملات |
نماد آن چیست؟ | MW |
شبیه به چه فناوری است؟ | شبکه بلاک چین بیت کوین |
نام سازنده این فرایند چیست؟ | تام الویس |
آیا این طرح محرمانه است؟
این پروژه شباهت بسیار زیادی به بلاک چین بیت کوین دارد و با استفاده از قابلیت محرمانگی از چند فناوری بهره می گیرد تا برای ارائه یک راهکار دقیق در مسیر انجام امورات بهتر در تلاش باشد. در این پروژه اجزای بسیار گوناگونی وجود دارد که به آن ها در ادامه این مقاله می پردازیم.
همه ما تا به امروز این امر را متوجه شده ایم که هدف این فناوری این است که ابزاری باشد برای رسیدن به مقصدی معین! هدف این پروژه نیز مشخص می باشد و قصد آن این است که بستر و محیطی را برای انتقال ایجاد کند که بسیار محرمانه، غیر متمرکز و بدون نظارت نهاد ها باشد.
پروتکل میمبل ویمبل چگونه کار می کند؟
همان طور که در تیتر های قبل گفته شد، این پروتکل اجزای مختلفی را دارا می باشد. این فرایند ترکیب شده از چند فناوری محرمانه می باشد که بسیار گوناگون هستند و این امکان را فراهم می کنند که با ایجاد فضای محرمانه داده ها با روش های تاثیر بر انگیز تری انجام پذیرند.
اجزایی که این پروتکل را تشکیل می دهند شامل رمزنگاری، تراکنش های محرمانه، دندلیون و کوین جوینز می باشند. هر کدام از این اجزا کار خاصی را انجام می دهند. این پروتکل توانسته است که به راحتی با ترکیب چند فناوری مختلف فضایی را ایجاد کند که تراکنش ها و هم چنین معاملات در فضایی امن تر و محرمانه تری انجام شوند.
ویژگی های پروتکل میمبل ویمبل
این پروتکل هدف مشخص شده ای را دنبال می کند که یکی از اهداف مهم آن، آپدیت محرمانگی استفاده کنندگان می باشد. از ویژگی های آن می توان به رمزنگاری، تراکنش های محرمانه، دندلیون و کوین جوینز اشاره کرد.
مقایسه این پروتکل با دیگر پروتکل های فعال در بازار کریپتو کارنسی
یکی از روش های مهم برای داشتن تحلیل های مناسب روش مقایسه می باشد. شما با انجام مقایسه فرایند ها با یک دیگر می توانید از مزایا و معایب یک اکوسیستم آگاه شوید و در تصمیم گیری بهتر عمل کنید. در این قسمت ما به مقایسه این پروتکل با دیگر پروتکل ها در بازار های کریپتو می پردازیم و مسائل مهمی را برای شما بازگو می کنیم.
پروتکل مینا
اولین شبکه بلاک چین پروتکل مینا می باشد که ادعای آن اجرای فرایند درون زنجیره ای به منظور جمع آوری رای غیر متمرکز و هم چنین دست پیدا کردن به برنامه های پرداختی بی آنکه به مجوز نیاز باشد و مقابله با سانسور پول است. یکی از شباهت های که این پروتکل با MW دارد رعایت حریم خصوصی می باشد.
پروتکل Bondappetit
این پروتکل غیر متمرکز می باشد و هدفی که دنبال می کند شامل وصل کردن وثیقه های دنیا واقعی با فرایند های دارایی غیر متمرکز می باشد. هدفی که MW دنبال می کند شامل این است یک فضایی را ایجاد کند که توسط آن افراد می توانند معاملات و تراکنش ها را در جایی محرمانه و سیف به انجام برسانند. اما در Bondappetit خبری از فضا محرمانه نیست و این پروتکل سعی بر توسعه خود را بر مبنا های دیگری لحاظ کرده است.
محدودیت های پروتکل میمبل ویمبل
در این فرایند پردازش و هم چنین انجام تراکنش ها با روش های متفاوتی نسبت به بلاک چین های سنتی به انجام می رسد. این فرایند یک فضا فشرده و کم حجم تری را برای بلاک چین ایجاد می کند و این امر موجب افزایش سرعت دانلود، افزایش سرعت همگام سازی و هم چنین افزایش سرعت تایید می شود.
چه افرادی از پروتکل میمبل ویمبل استفاده می کنند؟
همه افراد قادر به استفاده از این فرایند می باشند و چه بسا که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند و از فضا امن و محرمانه ای که این فرایند برای معاملات و تراکنش ها ایجاد می کند، بهره مند می شوند. افراد زیادی بر این باور هستند که این اکوسیستم بسیار شبیه به بلاک چین اتریوم می باشد.
سوالات متداول
پروتکل میمبل ویمبل چگونه به وجود آمده است؟ به طور کلی در سال 2018 شبکه بلاک چین شروع به ساختن نوع آوری هایی کرد که در راستا این نوع آوری ها تعدادی موج ایجاد شد. نمونه از این موج های ایجاد شده پروتکل میمبل ویمبل می باشد.
معاملات در این پروتکل چگونه صورت می گیرد؟ هدف این فرایند ایجاد یک محیط کاملا محرمانه می باشد که در کنار داشتن امنیت به انجام معاملات پرداخته شود. عملکرد این فرایند بسیار متفاوت می باشد و هدف در آن انجام معاملات در محرمانه ترین حالت ممکن می باشد.
آیا می توان این پروتکل را بر روی شبکه بلاک چین بیت کوین قرار داد؟ محققان و افراد زیادی بر این باور می باشند که می توان پروتکل MW بر روی شبکه بلاک چین بیت کوین ایجاد کرد. اما این را نیز اعلام کرده اند که این کار بسیار دشواری می باشد.
این پروژه شباهت به چه چیزی دارد؟ طبق تحقیق های انجام شده این پروتکل شباهت های زیادی با شبکه بلاک چین بیت کوین دارد. با این تفاسیر که MW محیط بسیار امن تر و هم چنین محرمانه تری را برای انجام انتقالات و معاملات فراهم کرده است. از این رو کاربران زیادی از استفاده این پروژه بسیار خرسند می باشند.
اجزای تشکیل دهنده این فرایند چه می باشد؟ شامل رمزنگاری، تراکنش های محرمانه، دندلیون و کوین جوینز می باشد. لازم به ذکر است هر کدام از آن ها کار های ویژه ای را انجام می دهند.
نظر محققان در رابطه با این پروتکل چه می باشد؟ محققات با تحقیق های بسیاری که در رابطه با این فرایند داشته اند، نظر خود را اینگونه بیان کرده اند که این پروژه در آینده توانایی این را دارد که مانند یک بلاک چین جانبی یا حتی یک ساید چین موجب بهبود شبکه بیت کوین شود.
این فرایند چه امکانی را برای بلاک چین بیت کوین ایجاد می کند؟ به طور کلی این امر را برای بلاک چین موجب می شود که فضا فشرده و کم حجمی را دارا باشد تا از این طریق سرعت دانلود، هم گام سازی و هم چنین تایید آن را بیشتر کند.