تبلیغات
حمله بدافزار به کیف پول ها اخبار ارزهای دیجیتال

حمله بدافزار به کیف پول ها چگونه است؟ + نام بدافزارها

  • توسط siavash
  • 4 دقیقه

یکی از مهم ترین موضوعاتی که این روزها در بین کاربران بسیار مهم واقع شده است حمله یک بدافزار به کیف پول های دیجیتال مختلف می باشد. این مقاله می خواهیم به صورت دقیق تر این موضوع را بررسی کنیم.

کدام کیف پول ها مورد حمله بدافزاری قرار گرفته اند؟

کدام کیف پول ها مورد حمله بدافزاری قرار گرفته اند؟

بر اساس گزارشاتی که ثبت شده است شما در همین ابتدا باید بدانید که کیف پول هایی که مبتنی بر مرورگرهای مختلف اینترنتی در حال فعالیت هستند بدترین و ناامن ترین مکان برای نگهداری بیت کوین و اتریوم و تتر و … می باشد.

این بدافزار جدید یک سری کیف پول را مورد هک قرار داده است که در قالب افزونه مرورگرهای اینترنتی فعال بوده اند. برای مثال در میان این کیف پول های آسیب دیده باید به متامسک و بایننس چین ولت و کوین بیس ولت اشاره کنیم.

نام این بدافزار چه می باشد؟

این بدافزار جدید در واقع نسخه به روز رسانی و آپدیت شده “تروجان اوسکی” که قبلا از آن برای سرقت اطلاعات استفاده می شد می باشد. طبق گفته های یک فرد محقق در حوزه امنیت ارزهای دیجیتال باید بدانید که توسعه دهندگان این بدافزار نام آن را “مارس استیلر” گذاشته اند.

مدتی قبل این بدافزار حدود بیش از 40 کیف پول ها را مورد حمله قرار داده است. در اصل این بدافزار کیف پول هایی را هک کرده است که در قالب مرورگرهای اینترنتی فعالیت می کنند و دارای تاییدیه دو مرحله ای می باشند.

این بدافزار به چه روشی کیف پول ها را مورد حمله قرار می دهد؟

این بدافزار به چه روشی کیف پول ها را مورد حمله قرار می دهد؟

در ابتدا باید خدمتتان عرض کنیم که مارس استیلر که جدید ترین بدافزار حال حاضر می باشد و از طریق روش های مختلفی پخش می شود. وقتی که این بدافزار وارد سیستم کاربر می شود پس از این که سیستم فرد را آلوده می کند سریعا زبان آن را بررسی می کند. نکته جالب توجه در این باره اینجاست که اگر شناسه سیستمی که بدافزار قصد هک کردن آن را دارد متعلق به کشورهای روسیه و قزاقستان و ازبکستان و آذربایجان و بلاروس باشد، بدافزار بدون هیچ کار اضافه و مخربی آن سیستم را ترک می کند.

اما در شناسه هایی که متعلق به سایر کشورهای دنیا می باشد این بدافزار سریعا فایلی را از سیستم مورد حمله قرار می دهد که اطلاعات امنیتی حساس در آن وجود دارد. این اطلاعات می تواند آدرس کیف پول دیجیتال و یا کلید های خصوصی برای ورود به کیف پول می باشد. نکته ای که این بدافزار را بسیار قوی می کند این است که پس از حمله به کیف پول ها ردی از خودش به جای نمی گذارد و به سرعت سیستم قربانی مورد نظر خود را ترک می کند.

مراقبت کردن از کیف پول ها در برابر حمله این بدافزار برای کدام دسته از کاربران واجب است؟

کاربران و معامله گرانی که برای نگهداری از ارزهای دیجیتال خودشان از کیف پول های مبتنی بر روی مرورگرهای اینترنتی استفاده می کنند که دارای کد تاییدیه دو مرحله ای نیز می باشند؛ باید مراقب لینک ها و فایل های مشکوکی که دانلود می کنند باشند. همچنین از مقاله های معرفی کیف پول نظیر امن ترین کیف پول موبایلی استفاده کنید.

سوالات متداول

کدام کیف پول مورد حمله بدافزار قرار می گیرند؟

کیف پول هایی که مبتنی بر مرورگرهای اینترنتی می باشند.

معروف ترین کیف پول هایی که هک شده اند کدام کیف پول ها می باشند؟

از بین 40 کیف پول هک شده معروف ترین آن ها متامسک و بایننس چین ولت و کوین بیس ولت می باشند.

امتیاز دهید
siavash

siavash

سیاوش متخصص دیجیتال مارکتینگ هستم. از سال ۱۳۹۴ تولید محتوا متنی و بهینه سازی انجام میدم و با اخبار ارز دیجیتال در بیستکس همراه شما هستم.

0 نظر

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها