ماینر اتریوم، نام دستگاهی می باشد که به وسیله آن رمز ارز های اتریوم استخراج می گردد. جالب است بدانید که بیشتر این استخراج ها توسط کارت گرافیکی صورت می پذیرد. حال سوالی که ممکن است مطرح شود، این است که این ماینر ها را می توان در کجا تهیه کرد؟ آیا ماینینگ اتریوم با تلفن های همراه نیز امکان پذیر می باشد؟ اگر به دانستن درباره این دستگاه علاقه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم که تا پایان مقاله با بیستکس همراه باشید.
ماینر اتریوم چه کاری انجام می دهد؟
این ماینر ها سعی می کنند معادلات پیچیده و مسائل سختی که بر بلاک چین است را حل نموده و در ازای آن پاداش هایی را به نام ایتش دریافت نمایند. این پاداش ها ممکن است که با توجه به سختی سوال متفاوت باشند.
ریگ ماینر اتریوم چیست؟
ریگ ماینینگ یک رایانه کاملا پیشرفته و ارتقاء یافته است که شامل تعداد بسیار زیادی کارت گرافیکی می باشد. این کارت های گرافیکی توانایی حل معادلات و مسائل پیچیده ریاضی و استخراج رمز ارز هایی مانند اتریوم را دارا می باشد. شما می توانید برای استخراج و ماین تعداد زیادی اتریوم، از ریگ ماینر های اتریومی استفاده نمایید. البته نکته قابل توجه این است که دستگاه ریگ ماینر در مقایسه با دستگاه اسیک، قدرت بسیار پایین تری را دارد.
تفاوت ریگ ماینر ها با رایانه ها
ریگ ماینر ها بر خلاف رایانه ها که CPU دارند، دارای GPU می باشند. حتما می پرسید که تفاوت این دو در چیست؟ کامپیوتر در مقایسه با ریگ ماینر اتریوم، از قدرت بسیار پایین تری برخوردار می باشد. پس برای استخراج رمز ارز های اتریومی، یک CPU به تنهایی نمی تواند چاره ساز باشد. ریگ ماینر ها بر روی خود تعداد زیادی CPU نگه داری کرده که به آن GPU گفته می شود. اما مشکلی که وجود دارد این است که قیمت کارت های گرافیکی ( GPU ) بسیار زیاد بوده و ممکن است امکان خرید ریگ ماینری با تعداد گرافیک زیاد را نداشته باشید.
آیا استخراج رمز ارز اتریوم با استفاده از دستگاه ماینر قانونی است؟
پاسخ شما این است که در حالت کلی، در کشور هر عملی که برای آن مجازاتی تعیین نشده است جرم محسوب نمی شود. البته این موضوع به معنای قانونی بودن استخراج رمز ارز ها به وسیله ماینر نیست و نگه داری از آن طبق قوانین کشور نمی باشد. حتی دولت چین نیز به علت مصرف برق بسیار زیاد این دستگاه ها، استفاده از آن را در کشور ممنوع اعلام کرد و برای آن مجازات های سنگینی نیز در نظر گرفت. البته اگر در این کار تخلفی صورت گرفته و حساب کاربری شما هک شود، می توانید به صورت کاملا قانونی به نیروی انتظامی مراجعه کرده و شکایت خود را ابلاغ نمایید.
قیمت ماینر اتریوم چقدر است؟
دستگاه های استخراج رمز ارز های زیادی در بازار و سایت های مختلف وجود دارند که بر اساس میزان مصرف برق و نرخ هش آن قیمت گذاری می شوند. به عنوان مثال دستگاه Bitmain Antminer E9، که در سال 2021 عرضه و روانه بازار شده است 8000 دلار قیمت دارد. این دستگاه 2600 وات مصرف برق داشته و دارای 3 گیگا هرتز نرخ هش می باشد. دستگاه Bitmain Antminer L7 9500Mh نیز با 9.5 گیگا هرتز نرخ هش و 3425 وات مصرف برق نیز نزدیک به 12000 دلار قیمت گذاری می شود. قیمت ماینر های اتریوم بر اساس تعداد کارت گرافیک های آن و مقدار استخراج رمز ارز اتریوم تعیین می شود.
از دیگر دستگاه های ماینر اتریوم می توان به MicroBT Whatsminer M30S++ 108T، که در آوریل سال 2021 در بازار عرضه شده است اشاره کرد. این دستگاه با مصرف برق 3348 واتی نزدیک به 125000 دلار قیمت گذاری می شود. از دیگر دستگاه های ماینر اتریوم می توان به Bitmain Antminer S 19 J 96Th، اشاره کرد که با مصرف 3646 واتی 265000 دلار قیمت دارد. جالب است بدانید که هرچه این دستگاه ها جدید تر می شوند، مصرف برق کم تر و بهای کم تری را دارا می باشند.
برای خرید ماینر اتریوم چه کاری باید انجام داد؟
در حالت کلی تهیه ماینر های اتریوم کار بسیار سختی می باشد، چرا که هزینه بسیار زیادی را نیز به بار می آورد. در حال حاضر افراد بسیاری به وارد کردن ماینر ها به ایران ورود کرده اند و آن ها را فضای مجازی و سایت هایی مثل دیوار و شیپور به فروش می رسانند. در امر خرید باید توجه کنید که دستگاه سالم و البته معتبر را خریداری کنید. در حال حاضر سودجویان بسیاری با ارائه دستگاه های دست دوم و البته پر از ایراد اقدام به کلاهبرداری می کنند.
ماینر اتریوم با گوشی هم وجود دارد؟
بسیاری از مردم می پرسند که آیا ماینینگ اتریوم با گوشی و یا لپ تاپ های خانگی نیز امکان پذیر می باشد؟ پاسخ این است در گذشته که ارز های دیجیتالی چندان مطرح نبودند، با کامپیوتر ها و یا لپ تاپ های خانگی نیز امکان استخراج ارز ها فراهم بود. در آن زمان در 10 دقیقه نزدیک به 50 بیت کوین با کامپیوتر ها استخراج می شد. اما با بیشتر شدن رقابت ها و معرفی ارز های دیجیتالی به عموم مردم رقابت ها در این عرصه شدت گرفت. دیگر با استفاده از لپ تاپ های خانگی و گوشی های هوشمند نیز استخراج رمز ارز ها صرفه اقتصادی نداشت. حتی گوشی های چند هسته ای با بیش از 3 گیگابایت قدرت نیز در برابر ماینر های اتریومی نمی توانند رقابتی داشته باشند. برای این کار نیاز به ماینر هایی با چند کارت گرافیک ( GPU ) داریم که بتوانند اتریوم ها را استخراج نمایند.
عکس دستگاه ماینر اتریوم رادر کجا ببینیم؟
برای دیدن عکس ماینر های اتریومی راه های زیادی وجود دارد. از جمله این راه ها می توان به جست و جو در سایت های اینترنتی اشاره کرد. شما می توانید با سرچ عنوان ماینر اتریوم در موتورهای جست و جو عکس های مرتبط و به روز را ببینید. همچنین سایت آمازون هم به دلیل فعالیت برند های اصلی در آن، یکی از مراجع برای خرید و مشاهده دستگاه ها می باشد.
انواع ماینر اتریوم در ایران
در سایت های خرید و فروش ارز های دیجیتالی و دیگر مکان ها، انواع ماینر های اتریومی با نرخ هش ها و کیفیت های متفاوت وجود دارند. در این قسمت می خواهیم نام چند دستگاه ماینر اتریومی را برای شما مثال زده و خصوصیاتی درباره آن ها به شما بگوییم.
bitmain antminer E3
دستگاه bitmain antminer E3، دارای 190 مگا هرتز نرخ هش و مصرف 760 وات برق نزدیک به 8000 دلار قیمت داشته و از چند نوع رمز ارز پشتیبانی می کند. این دستگاه تا دمای 0.4 درجه سانتی گراد را تحمل کرده و دارای وزنی برابر با 10 کیلو گرم می باشد. این دستگاه در استخراج رمز ارز بسیار سرعت بالایی را داشته و می تواند در مدت زمان کم، بیشترین مقدار اتریوم را استخراج کند.
Bitmain Antminer E9
انت ماینر ای 9، دستگاهی است که با 3 گیگابایت نرخ هش برای استخراج رمز ارز اتریوم استفاده می شود. این دستگاه با مصرف برق 2556 واتی از قوی ترین دستگاه های جهان بوده و می تواند تعداد زیادی اتریوم را در مدت زمان کمی به عنوان پاداش دریافت نماید.
اسیک
دستگاه های اسیک یکی از قوی ترین دستگاه های استخراج اتریوم هستند که نرخ هش بسیار بالایی را دارا می باشند. این دستگاه ماینر از وزن و حجم کم بهره مند بوده و سود دهی بسیار بالایی را دارا می باشد. از دیگر مزایایی که این دستگاه دارد، طول عمر بالای آن می باشد.
ریگ
دستگاه ریگ ماینر اتریوم، از توانایی محاسبات بالایی برخوردار بوده و امکان خرید راحت تر ارز ها را فراهم می آورد. از دیگر مزایای این دستگاه قابلیت ارتقاء دادن آن می باشد. البته مزیت بسیار بزرگی که این دستگاه دارد توانایی پشتیبانی از ارز های دیجیتالی مختلف نیز می باشد.
ماینر اتریوم کم مصرف کدام است؟
در حالت کلی ماینر های اتریوم مصرف زیاد برق را دارا می باشند. در این میان ریگ ماینر های اتریومی از مصرف برق کم تری برخوردار بوده و نسبت به سایر دستگاه ها، اتریوم های بیشتری را استخراج می کند. از دیگر دستگاه هایی که کم مصرف بوده و می تواند اتریوم های زیادی را ماین کند Bitmain Antminer E9 و bitmain antminer E3 می باشد.
یکی دیگر از دستگاه های ماینری که مصرف کم برق را دارا می باشد MicroBT Whatsminer D1، بوده که مصرف 220 واتی برق را داشته و در سال 2018 به بازار عرضه شده است. دستگاهی دیگر به نام iBeLink BM-K1 وجود دارد که در مقایسه با سایر ماینر های اتریومی، هم مصرف برق کم تری داشته و هم از حجم کم تری نیز برخوردار می باشد. این دستگاه نزدیک به 835 وات برق را مصرف می کند.
جدیدترین ماینر اتریوم کدام است؟
در سال 2021 تعداد زیادی دستگاه ماینر اتریوم به بازار عرضه شده است. برخی از این دستگاه ها مانند Bitmain Antminer L7 9160Mh بوده و 342 وات برق مصرف می کند. از دیگر دستگاه های ماینری که به تازگی در بازار عرضه شده است Innosilicon A10 Pro+ 7GB و مصرف 350 واتی برق را دارد. البته دستگاه های دیگری نیز مانند Bitmain Antminer B7، Bitmain Antminer S19J 110Th و MicroBT Whatsminer M30S++ 110T نیز به تازگی در بازار عرضه شده اند.
بهترین سایلنت باکس ها برای ماینر اتریوم
همان طور که می دانید دستگاه های ماینر به دلیل پردازش هایی که انجام می دهند، سر و صدای بسیاری زیادی تولید می کنند که این صدا می تواند ایجاد آلودگی صوتی کرده و مزاحم دیگران شود. به همین دلیل استخراج کنندگان برای ماینرهای خود از سایلنت باکس استفاده می کنند. سایلنت باکس برای ماینر اتریوم در واقع محفظه ای است که ماینر در آن قرار می گیرد و حدود 90 درصد از صدای این دستگاه را کاهش داده و فیلتر می کند.
بسیاری از شرکت ها و کمپانی ها، سایلنت باکس هایی را تولید کرده اند که در بسیاری از آن ها استانداردهای لازم رعایت نشده است و باعث آتش سوزی و خرابی دستگاه ماینر شده اند. بهترین سایلنت باکس برای ماینر اتریوم، باکسی است که ضد حریق باشد و با افزایش دما دچار آتش سوزی نشود. این دستگاه باید بتواند تا حدود بسیار زیادی از صدای دستگاه ماینر را کم کند و دارای قابلیت کنترل از راه دور باشد.
امروزه افراد بسیاری برای کاهش هزینه و جلوگیری از خسارت ها، در ویدئوهایی ساخت سایلنت باکس را آموزش داده اند که با کمک آن ها می توان بهترین سایلنت باکس را تهیه کرد. بهتر است به اینترنت مراجعه کنید و این ویدئوها را تماشا نمایید و در نهایت بهترین سایلنت باکس را برای دستگاه خود تهیه کنید.
لیست جدیدترین ماینرهای اتریوم در سال 2024
افراد بسیاری به استخراج ارزها مشغول هستند و تعداد زیادی از آن ها از دستگاه های ماینر اتریوم استفاده می کنند. این دستگاه ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که خیلی زود توجه عده زیادی را به سمت خود جلب کرده اند. در ادامه این مطلب قصد داریم که جدید ترین ماینرهای اتریوم در سال 2024 را به شما معرفی کرده و توضیحاتی را درباره آن ها ارائه دهیم.
ماینر Bitmain Antminer E9 اتریوم
این دستگاه، یک ماینر اسیک است که 32 کارت گرافیک در آن قرار گرفته است. این دستگاه برای استخراج کردن هر بلاک فقط 15 ثانیه زمان نیاز دارد و از الگوریتم EtHash استفاده می کند. هش ریت این دستگاه 3 است و تقریبا می تواند در هر روز حدود 51 دلار به کاربر سود برساند. قدرت این ماینر 1920 وات است و 75 دسی بل صدا دارد. در این دستگاه تعداد 4 تهویه قرار داده اند و 14200 گرم وزن دارد.
این دستگاه جدیدترین ماینر اتریوم در سال 2024 می باشد که خیلی زود مورد توجه قرار گرفت. انت ماینر E9 به عنوان قوی ترین ماینر اتریوم شناخته می شود چرا که نرخ هش آن 3 گیگاهش بر ثانیه است و تولیدی از شرکت بیت مین می باشد و مناسب ترین گزینه برای استخراج اتریوم است.
ماینر ASIC A10 Pro اتریوم
ASIC A10 Pro یک ماینر اتریوم است که که کمپانی Innosilicon آن را تولید کرده است. در این دستگاه برای استخراج اتریوم از الگوریتم Ethash استفاده می شود و هش ریت آن 500 می باشد. بهتر است بدانید که برق مصرفی این دستگاه 860 وات است و در آن از دو فن خنک کننده استفاده شده است. وزن این دستگاه 8100 گرم است و صدای آن 75 دسی بل می باشد.
Antminer E3
یکی دیگر از ماینرهای اتریوم Antminer E3 می باشد که که تولید کننده آن، شرکت Bitmain است. در این دستگاه می توان اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال را استخراج کرد و سود خوبی به دست آورد. در ساخت این دستگاه از آلومینیوم استفاده شده است که به راحتی گرما و حرارت را به بیرون منتقل می کند و اجازه نمی دهد که دمای دستگاه بیش از اندازه بالا برود. میزان هش ریت این ماینر 180 است و 800 وات قدرت دارد. وزن آن 13000 گرم است و 4 فن تهویه در آن تعبیه شده است.
InnoSilicon A10 ETH Master
InnoSilicon A10 ETHMaster نام بهترین ماینر اتریوم است که افراد بسیاری از آن استفاده می کنند. میزان هش ریت این دستگاه 500 است و 750 وات قدرت دارد. صدای این دستگاه 75 دسی بل بوده و دارای 4 خنک کننده است. نا گفته نماند که ولتاژ دستگاه 12 ولت است و وزن آن 8100 گرم می باشد. برای خرید ماینر اتریوم مدل InnoSilicon A10 ETH Master، می توان به سایت های فروش مراجعه کرد و در مورد قیمت و سایر موارد آن اطلاعاتی به دست آورد.
Radeon R9 295X2
Radeon R9 295X2 نام یک دستگاه ماینر ارز دیجیتال اتریوم است که هش ریت آن بیش تر از 46 است و برق مصرفی آن 500 وات می باشد. این دستگاه با قیمت 600 دلار در بازار به فروش می رسد و برترین ماینر اتریوم به شمار می رود. در این دستگاه دو فن خنک کننده قرار دارد و یکی از سریع ترین پردازنده های گرافیکی در بازار است. این دستگاه نسبت به سایر ماینرها اتریوم، بازده بالا تری دارد و به راحتی می تواند کاربر را به سود خوبی برساند.
AMD Radeon RX 480
ماینر AMD Radeon RX 480 یکی از ارزان قیمت ترین دستگاه های موجود در بازار است که برای استخراج ارز اتریوم تولید شده است. هش ریت این ماینر 25 است و مصرف برق بسیار کم تری نسبت به سایر دستگاه ها دارد. این دستگاه می تواند روزانه 1.21 دلار بازدهی داشته باشد و که در سال بیش تر از 440 دلار بازدهی دارد.
بهترین دستگاه ماینر اتریوم چه نام دارد؟
یکی از قدرتمند ترین دستگاه ها برای استخراج اتریوم، Bitmain می باشد. این دستگاه ماینر با قدرت 180 مگا هرتز نرخ هش و مصرف برق 800 وات با قیمت های بسیار مناسبی عرضه و روانه بازار می گردد. یکی از بزرگ ترین مزایایی که این دستگاه دارد مصرف برق بسیار کم آن بوده و گرمای بسیار کمی را تولید می کند. شما می توانید به وسیله این دستگاه ارز هایی مانند بیت کوین، اتریوم، دوج کوین و لایت کوین را استخراج نمایید.
محاسبه سود ماینر اتریوم به چه شکل است؟
یکی از راه های درآمد زایی از ارز های دیجیتالی، ماینینگ اتریوم ها می باشد. در حالت کلی ماشین حساب سود ماین کردن اتریوم ها به صورت زیر خواهد بود:
- نرخ هش: 16
- مقدار مصرفی برق: 1400 وات
- سود خالصانه در عرض 1 ماه: 131.81 دلار
- هزینه برق مصرفی در عرض 1 ماه: 90720 تومان
- هزینه کارمزد استخر در عرض 1 ماه: 1.36 دلار
- درآمد اصلی در مدت زمان 1 ماه: 0.003207 اتریوم
- درآمد اصلی به تومان: 3851757 تومان
- درآمد اصلی در مدت زمان 1 ماه به دلار: 136.39 دلار
با نگاهی به این آمار متوجه می شویم که با وجود هزینه های اضافی مانند مصرف برق و کارمزد استخر های ماینر، باز هم این کار سود آوری زیادی را برای ما به دنبال خواهد داشت.
مصرف برق ماینر اتریوم چقدر است؟
یکی از بزرگ ترین نگرانی هایی که افراد سرمایه گذار در رمز ارز ها دارند، مصرف برق بیش از حد ماینر های اتریومی می باشد. واضح است که دستگاه های ماینر برای استخراج رمز ارز، به مقدار قابل توجهی برق نیاز دارند. بنابراین فردی که می خواهد از طریق ماینر ها درآمد زایی کند، باید ابتدا به فکر تامین برق مصرفی این دستگاه باشد. برای مثال جدید ترین دستگاهی که برای انجام این کار ارائه شده است، s 19 pro بوده که در کمپانی بیت مین تولید شده است. این دستگاه ماهیانه حدود 2340 وات انرژی برق را مصرف کرده و نزدیک به 1 میلیون تومان هزینه آن به صورت تقریبی خواهد بود.
اجاره ماینر اتریوم
یکی از روش هایی که امروزه بسیار کاربردی می باشد، اجاره دستگاه های ماینر است. با این روش شما دیگر هیچ نگرانی برای استخر های اتریومی و تهیه ماینر نخواهید داشت. با این کار شما می توانید سود آوری بسیار زیادی را داشته و مبلغ بسیار کم تری را نیز به عنوان اجاره آن ها بپردازید. بسیاری از سایت ها مانند Mining وجود داشته که این دستگاه ها را با قیمت های مناسبی اجاره می دهند. البته لازم است بدانید که شما برای استخراج رمز ارز باید هزینه هایی مانند مصرف برق ماهیانه و کارمزد هزینه های استخر را نیز در نظر داشته باشید.
نقش کارت گرافیک در ماین کردن اتریوم چیست؟
به مجموعه هایی از کارت های گرافیک یا همان GPU هایی که برای استخراج ارز ها مانند بیت کوین و اتریوم استفاده می شود، ریگ های بیت کوینی گفته می شود. هرچه تعداد این کارت های گرافیکی بر روی دستگاه شما بیشتر باشد، ماین کردن رمز ارز نیز با سرعت بسیار بالا تری پیش خواهد رفت. البته نکته قابل ذکر این است که شما برای استخراج هر بیت کوین و اتریوم به بیش از یک کارت گرافیک احتیاج دارید. کارت گرافیک های بر روی ریگ بیت کوینی باید حداقل 4 تا 6 عدد باشد.
برای ساخت کیف پول اتریوم چه کاری باید انجام داد؟
بی شک یکی از بهترین اپلیکیشن ها و نرم افزار های در دسترس برای ساخت کیف پول اتریوم My Ether Wallet می باشد. این نرم افزار به شما، به راحتی امکان ساخت یک کیف پول اتریومی را می دهد. در گام اول شما باید با استفاده از برنامه هایی مانند اپ استور و یا گوگل پلی، برنامه مناسب برای این کیف های اتریومی را دانلود کنید. MEWconnect یکی از برنامه هایی می باشد که برای ساخت کیف پول های اتریومی کاربرد بسیار زیادی دارد.
در مرحله بعد، پس از باز کردن نرم افزار روی گزینه Create New Wallet کلیک نموده و رمز عبوری دل خواه را برای خودت انتخاب کنید. پس از آن مجددا رمز عبور را وارد کرده و مدتی را برای ساخت کیف پول منتظر بمانید. در آخرین مرحله شما می توانید در صورت تمایل تنظیمات قفل اثر انگشتی را تایید کرده و در غیر این صورت، گزینه Set Up Later را انتخاب نموده و کیف پول اتریومی خود را مشاهده کنید.
درآمد ماینر های اتریوم بیشتر است یا بیت کوین؟
طبق بررسی ها و جست و جو های به عمل آمده و با استفاده از نمودار های تکنیکال و فاندامنتال، متوجه شدیم که میزان درآمد ارز دیجیتالی اتریوم برای سومین ماه متوالی از میزان درآمد بیت کوین بسیار بیشتر بوده است. بر طبق این آمار دریافتیم که ارزش و بهای ارز اتریوم، 60 درصد افزایش یافته و رشد بسیار چشم گیری را دارا بوده است. نکته جالب ماجرا این جاست که میزان درآمد اتریوم برای نخستین بار به یک رکورد تاریخی و جهانی رسیده است. گفتنی است که این مبلغ از 1 میلیارد دلار نیز عبور کرده و ممکن است هنوز هم از این مقدار بیشتر شود. در ادامه می خواهیم میزان درآمد ماینر این غول ارز دیجیتالی را با ماینر بیت کوین مقایسه کنیم.
- هزینه برق مصرفی بیت کوین در طول مدت زمان 1 ماه: 90720 تومان
- کارمزد استخر بیت کوین در طول مدت زمان 1 ماه: 1.35 دلار
- سود دهی خالص بیت کوین در عرض 1 ماه: 130.51 دلار
- هزینه برق مصرفی اتریوم در طول مدت زمان 1 ماه: 14256 تومان
- کارمزد استخر اتریومی در طول مدت زمان 1 ماه: 0.328889 دلار
- سود دهی خالص اتریوم در طول مدت زمان 1 ماه: 32.89 دلار
توجه : سایت بیستکس برای شما 2 پیشنهاد برای مطالعه و کسب اطلاعات مفید در مورد ماینر ها دارد:
- قیمت ارزان ترین ماینر در ایران : این مقاله تعدادی از ارزان ترین ماینر ها را به شما معرفی خواهد کرد.
- بهترین ماینر بیت کوین : اگر تصمیم به سرمایه گذاری در استخراج بیت کوین دارید، این مقاله آموزش قدم به قدم را به شما داده است.
مقایسه ماینر اتریوم با ماینر بیت کوین
اتریوم و بیت کوین دو ارز با ارزش هستند که برای استخراج آن ها دستگاه های مختلفی استفاده می شود. یکی از مهم ترین تفاوت هایی که در استخراج این دو ارز وجود دارد، این است که ارز بیت کوین را می توان به کمک دستگاه ماینر اسیک و یا سایر ماینرها استخراج کرد اما ارز اتریوم را فقط با استفاده از کارت گرافیک و یا GPU ها می توان استخراج کرد. البته این ارز را به کمک ماینر هم می توان استخراج کرد اما بهتر است که در این کار از کارت های گرافیک استفاده شود که این موضوع باعث می شود استخراج اتریوم با کارت گرافیک بسیار کم تر از هزینه استخراج با ماینر باشد.
وصل کردن ماینر اتریوم با استخرها
کاربر برای این که بتواند از استخراج اتریوم سود بیش تری به دست آورد، می تواند به یک استخر متصل شود. در ابتدا باید بدانید که برای ملحق شدن به یک استخر استخراج اتریوم، نیاز به یک نرم افزار دارید. تمامی نرم افزارهای bminer، IoIMiner، Ethminer و Phoenix Miner برای این کار مناسب هستند. Phoenix Miner یکی از بهترین پلت فرم ها برای این کار است که افراد بسیاری آن را دانلود و نصب کرده اند.
البته برای استخراج اتریوم از این طریق، نیاز به کارت گرافیک نیز می باشد. پس از این که نرم افزار دانلود شد باید آن را از حالت فشرده خارج کرد. سپس باید بر روی گزینه start_miner کلیک کرد و گزینه Edit را انتخاب کرد. حال باید در مقابل گزینه pool یک آدرس سرور آسیایی وارد شود، سپس در مقابل pool2 هم یک سرور جایگزین را وارد نمایید. در قسمت ولت هم باید آدرس کیف پول اتریوم خود را وارد کرده و عملیات خود را برای استخراج این ارز شروع نمایید.
بررسی حدودی درآمد ماینرهای اتریوم
احتمالا می دانید که هر ماینر یک بازدهی منحصر به فرد دارد و همه آن ها سود یکسانی برای استخراج کننده ندارند، اما با این وجود می توان مثالی زد. اگر سود روزانه یک استخراج کننده اتریوم که تنها یک کارت گرافیکی دارد، حدود 4.59 دلار باشد و همین سود در چند ماه آینده کم تر از 0.21 دلار رسیده باشد، می توان گفت که شبکه سخت تر شده است و فرایند استخراج هم پیچیده تر شده است. با این وجود درآمد یک ماینر اتریوم روزانه حساب می شود و ممکن است بر اثر عوامل مختلفی این درآمد کم تر و یا بیش تر از روز گذشته باشد. میزان برق مصرفی و هش ریت یک دستگاه هم تاثیر زیادی بر درآمد ماینرها دارد.
آیا استفاده از این دستگاه ها می تواند خطرناک باشد؟
استفاده از دستگاه های ماینر سر و صدای بسیاری تولید می کند و باعث آزار و اذیت افراد زیادی می شود. این دستگاه ها حدود 75 دسی بل صدا تولید می کنند و آلودگی صوتی زیادی ایجاد می کنند. استفاده از این دستگاه ها نیاز به برق بسیار زیادی دارد که اگر این دستگاه در محل سکونت افراد قرار بگیرد، ممکن است خطر آفرین باشد. ماینرها به دلیل پردازش بالا، حرارت زیادی را ایجاد می کند که ممکن است منجر به آتش سوزی شود.
عبارت ماینر اتریوم کلاسیک، را در اینترنت خود نوشته و جست و جو کنید تا اطلاعات بیش تری در این مورد کسب نمایید. بهتر است بدانید که از نظر قانونی، استخراج این ارز برای افرادی که دارای مجوز هستند قانونی می باشد و می توانند ماینر اتریوم قانونی را دریافت کرده و به این کار مشغول شوند. ماینر اتریوم با مجوز، هیچ گاه توسط دولت ضبط و توقیف نمی شود و سود خوبی به همراه دارد.
سوالات متداول
آیا به وسیله گوشی های تلفن نیز، استخراج رمز ارز اتریوم صورت می گیرد؟ در زمان های گذشته که میزان تراکنش های ارز های دیجیتالی زیاد نبود، بیشتر افراد به وسیله لپ تاپ های خانگی و گوشی های تلفن نیز می توانستند مقدار زیادی ارز دیجیتالی را استخراج کنند. با معرفی شدن این ارز ها و رقابت شدید در میان مردم، کم کم لپ تاپ ها و گوشی های تلفن بدون صرفه اقتصادی شده و از رده خارج شدند.
برای سودآوری از طریق ارز های دیجیتالی از جمله اتریوم، چه راه هایی را پیشنهاد می کنید؟ اگر شما به دنبال مشکلات کم و سود دهی قابل توجه هستید، بهترین راه خرید و فروش ارز های دیجیتالی از سایت ها و صرافی های مختلف می باشد، اما اگر علاقه دارید که سود کلانی را به دست آورده و سختی های زیادی را نیز تحمل کنید، می توانید به عرصه استخراج ارز های دیجیتالی با استفاده از ماینر ها وارد شوید.
کدام یک از اپلیکیشن های تلفن همراه، برای ساختن یک کیف پول دیجیتالی اتریوم، مناسب می باشد؟ بدون شک یکی از بهترین اپ ها و نرم افزار های ساخته شده برای تشکیل کیف پول های اتریوم، My Ether Wallet می باشد که ساختاری بسیار ساده را دارا می باشد.
آیا برای استخراج رمز ارز های اتریوم، می توان از یک کارت گرافیک استفاده کرد؟ برای ماین کردن رمز ارز های دیجیتالی مانند اتریوم، نیاز به تعداد زیادی کارت گرافیک می باشد. برای انجام این کار باید حداقل 4 تا 6 عدد کارت گرافیک در اختیار داشته باشید، تا با سرعت مناسب بتوانید استخراج اتریوم ها را پیش ببرید.
در حالت کلی، اتریوم ها ماهیانه چه مقدار سود دهی خواهند داشت؟ با در نظر گرفتن هزینه کارمزد های استخر و هزینه برق مصرفی، این رمز ارز ماهیانه نزدیک به 136.39 دلار درآمد داشته و سود دهی نسبتا خوبی را دارا می باشد.