تبلیغات
آلپاکا فایننس اخبار ارزهای دیجیتال

بررسی آینده پروژه آلپاکا فایننس + لیست کاربردهای آن

آلپاکا فایننس به عنوان یکی از پروژه فعال در حوضه کشت سود برای نقدینگی می باشد که خدمات زیادی را در اختیار کاربرانش قرار داده است!

آلپاکا نیز به عنوان اولین پروتکلی است که به فارمینگ بهره در بستر بایننس اسمارت چین اجازه وام دهی می دهد و این موضوع یکی از نقاط قوت این پروژه و تیم سازنده اش به حساب می آید. وام دهی به سرمایه گذاران این حوزه کمک بسیاری می کند و باعث می شود ان ها به سود مطمئن و پایدار تری در Yield farming برسند.

پروژه آلپاکا فایننس چیست؟

پروژه آلپاکا فایننس چیست؟

همان طور که متوجه شدید این پروژه فعال در حوضه کشت سود می باشد که روی شبکه بلاک چینی BNB راه اندازی شده است که اخیرا این قابلیت را به پلتفرم خود اضافه کرده است و می تواند روی شبکه بلاک چینی فانتوم نیز پوشش دهی انجام دهد. نمونه پروژه آلپاکا فایننس بسیار دیده شده است و پروژه های زیادی سعی به تشویق کاربران برای تامین نقدینگی در پروتکل های دیفای دارند اما باید دانست که همه این پروژه از کشت سود یا یلد فارمینگ استفاده می کنند از این رو کاربران با استیکینگ رمز ارز های خود به نوعی نقدینگی استخر های یک پروژه دیفای را تامین می کنند و روند وام دهی نیز به این طریق و با استفاده از رمز ارز های موجود صورت می گیرد.

اما تفاوتی که پروژه alpaca Finance با دیگر پروژه های رقیب دارد موضوع کشت سود توکن اهرم دار است. کشت سود اهرم دار بدین صورت است که درون این پلتفرم، کاربر ها می توانند ابتدا توکن هایی که پروتکل از ان ها پشتیبانی می کند را به استخر نقدینگی واریز کنند و بعد با دریافت وام و میزان سرمایه خود کشت سود را افزایش دهند. در پروژه الپاکا فایننس کاربر با اهداف سرمایه اولیه کشت سود می تواند وام اهرم دار دریافت کند که مقدار اهرم با توجه به جفت ارز ها متغیر است. برای درک بهتر کشت سود اهرم دار به مثال زیر توجه کنید:

به طور مثال اگر کاربری با اهرم دو اقدام به دریافت وام کند برابر با وثیقه ای که گذاشته است وام دریافت می کند تا این سرمایه را وارد روند کشت سود کند اما در دیگر پلتفرم های وام دهی دیفای همیشه مقدار وام دریافتی از وثیقه کمتر است.

پروژه کشت سود اهرم دار تنها نکته مثبتی نبود که تیم توسعه دهنده این پروژه به ان پرداخته است بلکه ان ها در سال 2021 توانستند توکن حاکمیتی پروژه خود را با نام آلپاکا راه اندازی کنند. تیم پشتیبانی و توسعه دهنده این پروژه با اجرای مکانیزم توکن سوزی سعی کرد تا توکن آلپاکا را به یک دارایی ضد تومی تبدیل کند.

نکته دیگری که تیم سازنده این پروژه و توکن به ان توجه کرده است انتخاب اسم و به نوعی نام تجاری است. شاید در ابتدا انتخاب اسم یک حیوان جالب نباشد و مسخره به حساب بیاید اما باید گفت انتخاب اسم آلپاکا نشان دهنده خلاقیت بالا این تیم است چرا که هدف از انتخاب این اسم پی بردن به ویژگی های مشترک این پروژه و حیوان آلپاکا است در ادامه در این رابطه بیشتر توضیح خواهیم داد.

آلپاکا ها در ارتفاعات بلند کوه ها زندگی می کنند و این موضوع مجاز از این است که در آلپاکا فایننس شما با سود هایی مواجه می شوید که در ارتفاعات هستند و همیشه با نمودار رشد و سود بالا رو به رو هستید!

موضوع و شباهت بعدی مربوط به رنگ این حیوانات است. آلپاکا ها در 22 رنگ وجود دارند که در سرار دنیا زندگی می کنند و در آلپاکا فایننس نیز استخر های نقدینگی متنوع به کاربران پیشنهاد می شود. آلپاکاها در هنگام راه رفتن ردپای کمی از خود به جای می گذارند که این موضوع به استفاده از شبکه BNB اشاره دارد. این حیوانات چهار پا با وجود داشتن فک قوی و دندان های تمیز و تیز گاز نمی گیرند که در این موضوع تمیزی دندان ها را به شفافیت کامل در الپاکا فایننس و عدم وجود مورد مشکوک در ان مربوط کرده اند.

هدف از ایجاد این پروژه

هدف از ایجاد این پروژه

به طور کلی هدف از ایجاد این پروژه ازشمند سازی کامیونیتی شبکه BNB از طریق کشت سود اهرم دار است اما در ادامه به موضاعاتی اشاره خواهیم کرد که جز دلایل صورت گیری این امر می باشند و بررسی خواهیم کرد چرا هدف از ایجاد پروژه alpaca Finance ازشمند سازی کامیونیتی شبکه BNB از طریق کشت سود اهرم دار است؟

کشت سود بر روی شبکه اتریوم (ERC-20) به عنوان یکی از راه های افزایش نقدینگی پروه ها به حساب می اید که به افزایش تعداد کاربران کمک می کند اما موضوعی که در این میان مطرح می شود کارمز بالا تراکنش های شبکه اتریوم است. این موضوع امکان مقبولیت عمومی را برای تمامی پروژه ها فراهم نمی کرد و تنها برای بازی نهنگ ها مفید بود!

در نتیجه شبکه BNB که دارای محبوبیت بالایی در میان کاربران نیز بود توانست با ایجاد کشت سود اهرم دار رقیبی قدرتمند در ارائه اپلیکیشن ها در برابر شبکه اتریوم شود. در انتها می توان گفت آلپاکا فایننس متولد شده است تا کامیونیتی شبکه BNB را از طریق کشت سود اهرم دار ارزشمند کند.

توکن های آلپاکا فایننس

به گفته تیم این پروژه، توکن alpaca هیچ پیش فروشی نداشته است و استخراج تنها در زمان گفته شده صورت می گیرد این موضوع سبب اعتماد هرچه بیشتر کاربران به الپاکا فایننس شده است چرا که این عمل بسیار منصفانه بوده و طبق اعلامیه دریافت این توکن تنها به صورت پاداش صورت می گیرد یعنی کاربر این توکن را برای فعالیت در آلپاکا فایننس دریافت می کند و به نوعی نمی تواند ان را از بازار کریپتو کارنسی ها تهیه کند!

کل عرضه توکن آلپاکا به 188 میلیون واحد محدود شده است و بیش از ان تعداد توکنی عرضه نخواهد شد. گفتنی است که 87 درصد از این توکن ها در اختیار پلتفرم است و تیم سازنده تنها به 9 درصد ان ها دسترسی دارد.

توکن های alpaca به وسیله یک قرارداد هوشمند به مدت دو سال قفل هستند این موضوع بدین، سبب مورد اهمیت است که در ابتدا عرضه این توکن و با برداشته شدن سهم تیم سازنده، ممکن است برای توکن موضوعاتی از جمله فشار فروش پیش بیاید و در نتیجه به سرمایه گذاران ضرری وارد شود!

اما قفل بودن توکن اشاره به این موضوع دارد که تیم این پروژه در حال تلاش و بهبود توکن است تا در نتیجه پاداش ان نیز ارزشمند تر شود.

امنیت پروژه alpaca Finance

امنیت پروژه های وام دهی بستگی به نوع وامی دارد که ان ها در اختیار کاربران شان قرار می دهند. به طور کلی وام های رمز ارزی به دو دسته وام های فوی و بدون وثیقه و دسته دیگر وام های نیازمند و وثیقه دار تقسیم می شوند. وام های فوری که با نام Flasg Loan Attack شناخته می شوند عامل اصلی عدم امنیت هستند و به عنوان یکی از راه های نفوذ به پروتکل های وام دهی در استفاده از فناوری بلاک چین به حساب می اند!

وام هایی که نیاز به وثیقه دارند از ساختار قانون مندی پیشروی می کنند اما در وام های فوری وثیقه ای وجود ندارد. وام های بدون وثیقه به وسیله قرار داد های هوشمند کنترل می شود تا در صورتی که کاربر اقدامی در جهت پرداخت وام و سود ان نکرد به صورت خودکار رمز ارز های موجود در حساب ان را به ادرس اصلی و اولیه بازگردانند. این وام ها از ضغف های بسیاری برخوردار هستند و همین ضعف ها سبب شده اند تا مهاجمان به هک ان ها بپردازند!

پروژه های وام دهی که از وام فوری پشتیبانی می کردند تا به حال چندین بار مورد هجوم قرار گرفته اند و مبالغ بسیاری از ان ها به سرقت رفته است اما در رابطه با آلپاکا فایننس باید گفت بدین دلیل که از وام هی فوری پشتیبانی نمی کند از امنیت خوبی برخوردار است.

پروژه های زیادی از جمله آلفا فایننس وجود دارند که بر روی بلاک چین اتریوم راه اندازی شده اند اما در سال 2021 به دلیل پشیبانی از وام های فوری هک شد و در نتیجه این ضعف امنیتی 37.5 میلیون دلار سرمایه از این پلتفرم به سرقت رفته است!

آینده آلپاکا فایننس

آینده آلپاکا فایننس

اگر بخواهیم این پروژه را از نظر نوآوری با دیگر رقیبان مقایسه کنیم به طور قطعی در اولین جایگاه از لیست نام آلپاکا فایننس به چشم می خورد اما این پروژه به واسه کمبود معلومات و دانش کاربران، پیچیدگی در ساختار و … نیاز به زمان بیشتری برای شناخته تر شدن و رایج شدن خدمات دیفای دارد، هر چند این فرایند زمان بر خواهد بود اما تلنولوژی و دانش مردم جهان هر روزه در حال پیشرفت است از این نظر نباید جایی برای نگرانی وجود داشته باشد!

افزایش تجربه و سابقه برای آلپاکا فایننس و همچنین پردازش به برنامه های جدید این پروژه مانند فرایند کشت سود در حوزه گیمینگ و وب 3.0 در اینده کاری alpaca Finance است.

سوالات متداول

پروژه آلپاکا فایننس چیست؟

پروژه آلپاکا فایننس فعال در حوضه کشت سود می باشد که روی شبکه بلاک چینی BNB راه اندازی شده است و اخیرا این قابلیت را به پلتفرم خود اضافه کرده است و می تواند روی شبکه بلاک چینی فانتوم نیز پوشش دهی انجام دهد.

پروژه alpaca Finance با چه هدفی ایجاد شده است؟

هدف از ایجاد این پروژه ازشمند سازی کامیونیتی شبکه BNB از طریق کشت سود اهرم دارد است.

امتیاز دهید
fatemeh dhi

fatemeh dhi

فاطمه دهباشی دانشجو رشته کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد هستم و از سال ۱۴۰۱ در بخش اخبار ارزهای دیجیتال بیستکس فعالیت خودم را آغاز کرده ام.

0 نظر

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها