تبلیغات
چرا مصرف برق بیت کوین بالاست؟ استخراج

میزان مصرف برق ماینر چقدر است؟ + روش های کاهش مصرف برق

  • توسط zahra
  • 18 دقیقه

یکی از عواملی که امروزه در عرصه استخراج رمز ارز ها بسیار مطرح می شود میزان مصرف برق ماینر ها می باشد. این عامل به قدری مهم است که به دنبال آن، برخی از کشور ها استفاده از این دستگاه را ممنوع اعلام کردند. خوب است اطلاع داشته باشید که در همه مواقع، هزینه مصرف انرژی این دستگاه قابل پیش بینی نبوده و ممکن است با ماه قبل یا بعد بسیار تفاوت داشته باشد. اگر پیرو مصرف برق این دستگاه، سوالاتی ذهنتان را درگیر کرده است، بدون شک در این مقاله به همه جواب های خود خواهد رسید. شما می توانید با خواندن این پست از اطلاعات بسیار جالبی در این باره بهره مند شوید.

دلیل اهمیت مصرف برق ماینر ها چیست؟

دلیل اهمیت مصرف در برق ماینر ها چیست؟

شبکه هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، به صورت شبانه روزی تلاش دارند تا در این عرصه امنیت شما تامین شود که بخش عمده ای از این امر توسط ماینر ها انجام می شود. در ماینر ها، الگوریتم های تعیین شده بسیار پیچیده ای وجود دارد. در واقع به همین علت، برخی از تکنیک ها بر روی مسائل پاسخ نداده و نمی توان به راحتی آن ها را حل کرد. اگر بخواهیم به زبان ساده تر به شما بگوییم، کامپیوتر ها به دلیل این که بتوانند با انواع فناوری هایی که در بلاک چین موجود است آشنا باشند، به سبب استخراج رمز ارز، مقدار زیادی برق را مصرف می کند. به این صورت است که در می یابیم، مصرف برق در حل مسائل و معادلات پیچیده ریاضی و همچنین تامین امنیت این دستگاه اثرات بسیار زیادی را دارد. همچنین به دلیل اینکه ماینر ها باید به صورت 24 ساعته کار کنند و تقریبا هیچ قطعی در آن ها به وجود نیاید، به صورت مداوم روشن هستند و همین مسئله از آن ها یک مصرف کننده بزرگ برق می سازد.

مصرف برق ماینر های مختلف

ماینر ها به سبب مشخصات فنی و قیمتی که دارند، مصرف برق متفاوتی هم دارند. در این جا نام چند ماینر را به همراه تمام خصوصیات آن به شما معرفی کرده و توضیحاتی درباره آن به شما ارائه خواهیم داد.

مصرف برق ماینر s9j

دستگاه Antminer S9J، یکی از ماینر هایی است که مدت زیادی نیست وارد بازار شده و از محبوبیت ویژه ای نزد مردم برخوردار می باشد. این دستگاه از الگوریتم SHA-256 حمایت کرده و به هیچ عنوان نمی تواند ارز هایی مانند لایت کوین و دوج کوین را استخراج نماید. قدرت هشی که این دستگاه دارد، تقریبا برابر با 14.5 ترا هش بوده و وزنی برابر با 4 کیلوگرم را دارا می باشد. همین وزن کم برای این دستگاه، یک ویژگی خوب محسوب شده و می تواند آن را از سایرین متمایز گرداند. مصرف برق دستگاه ماینر Antminer S9J نزدیک به 1320 وات بر ساعت پیش بینی می شود.

مصرف برق ماینر l3++

دستگاه ماینر l3++، دارای پردازنده های سریع برای استخراج ارز دیجیتالی می باشد. به جرات می توان گفت، این دستگاه یکی از بهترین هایی است که به بازار عرضه شده و قدرت 596 مگا هشی را دارا می باشد. جالب است بدانید که این دستگاه، قابلیت تبدیل کردن ارز های شما را نیز دارد. به عنوان مثال ماینر l3++ به سهولت می تواند دوج کوین و یا لایت کوین های شما را به بیت کوین تبدیل کند، اما لازم است بدانید این فرایند نیاز به مصرف برق بسیاری نیاز خواهد داشت. البته این دستگاه در مقایسه با ماینر های دیگر، برق کمتری را استفاده کرده و مصرف برق 1050 وات بر ساعتی را دارا است.

مصرف برق ماینر m3v2

ماینر m3v2، که تولید شده در کشور چین می باشد، یکی از جدید ترین دستگاه های ساخته شده می باشد. این ماینر قابلیت پردازش 12.5 ترا هشی را داشته و 9.5 آمپری می باشد. با این که این دستگاه ویژگی های بسیار خوب زیادی دارد، اما در عوض مصرف برق بسیار بالایی را نیز در آن شاهد خواهیم بود. مصرف برق ماینر m3v2، نزدیک به 2050 وات بر ساعت بوده و از الگوریتم SHA-256 حمایت و پشتیبانی می کند.

مصرف برق ماینر m3

دستگاه ماینر m3، دارای ویژگی های مطلوب بسیاری مانند وزن مناسب و ابعاد کوچک می باشد. این ویژگی در دستگاه ماینر m3 توانسته است منجر به مصرف برق و انرژی کم تر شده و قدرت 12.5 ترا هشی را دارا باشد. این دستگاه در سال 2018 تولید و روانه بازار شد و دارای تراشه 28 نانو متری می باشد. مصرف برق این دستگاه برابر با 2000 وات بر ساعت می باشد و بازده بسیار قابل توجهی را در استخراج رمز ارز دارا می باشد.

مصرف برق ماینر m21s

شرکت میکرو بی تی در سال 2019، در رو نمایی جدید خود دستگاه Whatsminer M21S، را به عموم مردم جهان معرفی کرد. این دستگاه دارای قدرت 56 ترا هش بر ثانیه بوده و در مقایسه با سایر دستگاه ها مصرف برق بسیار زیادی دارد. دستگاه Whatsminer M21S، نزدیک به 3360 وات انرژی مصرف می کند، که این میزان مصرف با روشن بودن هم زمان دو دستگاه برابری می کند. البته جالب است بدانید که هرچه دمای هوای محیط مطلوب تر باشد، میزان مصرف برق دستگاه نیز بیشتر کاهش پیدا می کند.

مصرف برق ماینر t2t

دستگاه Terminator to Turbo یا t2t، یکی از دستگاه هایی بود که در سال 2018 تولید و روانه بازار گردید. از مزیت های این دستگاه می توان به هزینه کم، قدرت هش بسیار بالا و وزن و اندازه مطلوب آن اشاره کرد. این ماینر از الگوریتم SHA-256 پیروی کرده و مصرف برقی برابر با 2200 وات خواهد داشت. البته جالب است بدانید که دمای محیط و قدرت هش این دستگاه نیز بر میزان مصرف برق و انرژی آن بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

مصرف برق ماینر t9

در سال 2019 شرکت انت ماینر دستگاه Antminer T9، را تولید و در بازار به صورت گسترده عرضه کرد. این دستگاه قدرت هشی برابر با 10.5 ترا هرتز داشته و دارای 3 برد می باشد. میزان مصرف برقی که این دستگاه دارد در مقایسه با سایر ماینر ها، بسیار نرمال می باشد. دستگاه Antminer T9، نزدیک به 1320 وات مصرف برق در ساعت دارد و می توان به وسیله کاهش دمای اطراف، مصرف آن را به حداقل رساند.

مصرف برق ماینر اتریوم

ماینر های اتریومی دارای انواع مختلفی هستند که مصرف برق متفاوت نیز خواهند داشت. این دستگاه ها از سال 2014 در مدل های مختلف تولید شده و در بازار به صورت گسترده توزیع شدند. یکی از ویژگی های منحصر به فرد ماینر های اتریومی صدای کم آن می باشد، اما باید دقت داشته باشید که مصرف برق ماینر های استخراج رمز ارز اتریوم، بسیار بالا خواهد بود. به طور میانگین این دستگاه نزدیک به 3000 وات مصرف در ساعت داشته و در مقایسه با سایر دستگاه های ماینر این میزان بسیار زیاد است.

مصرف برق ماینر a1

یکی از جدید ترین مدل های ماینر ساخته شده a1 می باشد که توسط شرکت لاوکور ( LoveCore )، در سال 2021 به تولید انبوه رسیده است. این دستگاه نرخ هشی برابر با 250 ترا هرتز را دارا بوده و از الگوریتم SHA-256 حمایت و پشتیبانی می کند. جالب است بدانید که دستگاه a1 فقط از استخراج بیت کوین پشتیبانی کرده و توانایی ماینینگ سایر ارز ها را ندارد. میزان مصرف برق این دستگاه 2100 وات می باشد، اما باید دقت داشته باشید که با توجه به میزان رطوبت و دمای هوای اطراف این دستگاه، مصرف برق می تواند کم تر یا بیشتر باشد.

مصرف برق ماینر s11

دستگاه ماینر s11، یکی از جدید ترین و پیشرفته ترین ماینر هایی است که تولید شده است. این ماینر قدرت هش 19.5 ترا هرتزی داشته و از لحاظ مصرف برق، هزینه زیادی را به دنبال نخواهد داشت. این دستگاه نیز مانند سایر دستگاه های پیشین، از الگوریتم SHA-256 حمایت می کند و مصرفی برابر با 1530 وات بر ساعت خواهد داشت. جالب است بدانید هرچه میزان صدای تولید شده کم تر باشد، مصرف برق و انرژی آن نیز کم تر خواهد بود.

محاسبه مصرف برق ماینر

محاسبه مصرف برق ماینر

سوالی که امروزه اکثر افراد می پرسند نحوه محاسبه مصرف برق ماینر ها می باشد. آن ها می خواهند بدانند که دستگاه ماینری که به آن دسترسی دارند به صورت ماهیانه چه مقدار برقی را مصرف خواهد کرد. البته میزان برق مصرفی هر دستگاه می تواند به عوامل مختلفی مانند ابعاد و وزن دستگاه، میزان صدای تولید شده، دمایی که در محیط هر دستگاه ماینر وجود دارد، ساعت اوج مصرف و استخراج نوع ارز شما بستگی داشته باشد، اما در حالت کلی می توان به صورت میانگین برای آن فرمولی را در نظر گرفت. گفتنی است که در سال 1400 نیز نزدیک به 30 درصد به هزینه برق مصرفی این دستگاه ها افزوده شده است.

شما می توانید برای محاسبه میزان مصرفی برق ماینر، بر اساس نرخ تعرفه های داده شده، این عدد را محاسبه نمایید. بر اساس تعرفه ای که از طرف وزارت برق و نیرو تعیین شده است به ازای مصرف بیش از 600 وات، مصرف کنندگان باید هر یک ساعت 3500 تومان پرداخت نمایند. شیوه محاسبه مصرف برق و نیرو در دستگاه های ماینر به این صورت است :

میزان برق مصرفی ماینر=انرژی دستگاه*24*30

مصرف انرژی ریگ ماینر

مصرف انرژی ریگ ماینر

ریگ ماینر ها دارای انواع مختلفی می باشند. هر کدام از این دستگاه های ریگ ماینر مصرف برق های مختلفی را نیز خواهند داشت. به عنوان مثال ریگ ماینر 6 کارت گرافیک RX 580 8G، به صورت کاملا بدون صدا طراحی شده و مصرفی برابر با 2500 وات در بر خواهد داشت. این دستگاه قدرت پردازش هش بسیار بالایی دارد و به صورت بدون صدا فعالیت می کند، اما در عوض مصرف برق بالایی نیز خواهد داشت. گفتنی است که ریگ ماینر ها فقط برای استخراج رمز ارز اتریوم استفاده می شوند.

ساخت ماینر خانگی

برای ساخت ماینر های خانگی نیاز به طی مراحل سخت و پیچیده ای نیست. شما می توانید با تهیه یک کارت گرافیک قدرتمند، شاسی ریگ، یک رم و پاور مناسب و البته یک پردازنده مرکزی پر قدرت برای خود یک ماینر تهیه کنید. شما با وسایل ذکر شده و سوار کردن آن به دست یک مهندس ماهر، می توانید یک ماینر خانگی برای خود تولید کرده و به وسیله آن سود آوری زیادی را داشته باشید.

مقایسه مصرف برق ماینر با لوازم خانگی

مقایسه مصرف برق ماینر با لوازم خانگی

با نگاهی اجمالی به میزان مصرف برق وسایل خانگی و ماینر ها متوجه می شویم که هر دستگاه ماینر به اندازه 4 یخچال مصرف انرژی دارد. بنابراین به نتیجه می رسیم که ماینر ها مصرف بسیار بیشتری را در مقایسه با وسایل خانه خواهند داشت.

عوامل موثر بر میزان مصرف انرژی این دستگاه چیست؟

از عوامل تاثیر گذار و مهم در مصرف برق ماینر ها می توان به نوع رمز ارز استخراجی اشاره کرد. البته عوامل دیگری مانند وزن و ابعاد دستگاه، دمای محیط، صدایی که یک دستگاه تولید می کند و نرخ هش آن دستگاه، می تواند در روند مصرف برق ماینر بسیار تاثیر گذار باشد.

کاهنده مصرف برق ماینر

شما می توانید با راهکار ساده ای مانند کاهش دمای اطراف دستگاه، مصرف برق آن ها را کم کنید. همچنین با راهکار های ساده ای مانند تغییر در سیم کشی خازن، استفاده از باکس ماینر و کاهنده های چند فازی که به طور خصوصی برای این کار تهیه شده اند می توان مصرف برق را کمتر کرد.

چرا مصرف ماینر رمز ارز ها 3 برابر شد؟

در خرداد ماه سال 1400 خبری مبنی بر اینکه مصرف برق ماینر ها 3 برابر شده است مطرح شد. با بیشتر شدن مزارع بیت کوینی و گرمی هوای کشور، رفته رفته میزان مصرف برق و قیمت آن نیز بیشتر شد. البته سود های زیادی که قاچاقچیان برق در این زمینه داشتند نیز عاملی بود که در این وضعیت بسیار دخالت داشت. به دنبال این اتفاقات نیز تعرفه برق افزایش 30 درصدی را تجربه کرد.

چرا مصرف برق بیت کوین بالاست؟

چرا مصرف برق بیت کوین بالاست؟

جالب است بدانید که مصرف برق ماینر های بیت کوین نسبت به سایر ماینر ها بیشتر است. با افزایش نرخ قیمت بیت کوین و رسیدن آن به بیشتر از 10 هزار دلار، افراد زیادی به سمت استخراج بیت کوین کشیده شدند. به دنبال این اتفاق مصرف برق ماینر ها در کشور به طور ناگهانی افزایش یافت. این ماینر ها به صورت سالیانه نزدیک به 20000 گیگا وات انرژی را مصرف کرده و هزینه های زیادی را به بار آورد. بنابراین به نتیجه می رسیم که مصرف بالای انرژی بیت کوین به علت افزایش نرخ قیمت این ارز می باشد.

آیا استفاده از این دستگاه جرم محسوب می شود؟

سوالی که امروزه اکثر افراد دارند این است که آیا استفاده از ماینر در کشور جرم است؟ پاسخ این است که در حالت کلی هرچه که برای آن مجازاتی در نظر گرفته نشود، جرم به شمار نمی آید. در کشور ما نیز برای ماینر ها مجازاتی در نظر گرفته نشده است، بنابراین نمی تواند استفاده از آن جرم محسوب شود، اما جرم نبودن آن به معنای قانونی بودن این دستگاه نیز نخواهد بود.

راه اندازی ماینر با برق خانگی امکان پذیر است؟

ماینر ها می توانند دارای انواع مختلفی از نظر مصرف انرژی باشند. برای استفاده ماینر ها در منزل احتیاج به یک مقدمه و برق های فشار قوی می باشد که در اکثر خانه ها این امکان وجود ندارد. برای استفاده از ماینر در خانه ممکن است مشکلاتی مانند سر و صدای زیاد و قطعی مداوم برق به وجود آید. در حالت کلی استفاده از ماینر در خانه توصیه نشده و بدون صرفه اقتصادی تلقی می شود. البته برخی از ماینر های کم مصرف و خانگی وجود دارد که می توان آن ها را تهیه کرده و در منزل استفاده نمود.

این دستگاه را در کجا می توان تهیه کرد؟

برای خرید هر دستگاه ماینر کافی است که به سایت های مختلف اینترنتی مانند zoomit مراجعه کرده و با بررسی انواع مختلف ماینر ها، بهترین آن را تهیه نمایید. از دیگر راه های تهیه ماینر می توان به اپ هایی مانند دیوار و شیپور اشاره کرد که این دستگاه ها را به صورت دست دوم در معرض فروش می گذارند. همچنین سایت هایی مانند parispay نیز انواع این ماینر ها را برای فروش دارا می باشند.

بهترین دستگاه ماینر برای برق خانگی کدام است؟

بهترین دستگاه ماینر برای برق خانگی کدام است؟

ماینر هایی در بازار وجود دارند که نرخ هش پایین تر و ابعاد کوچک تری داشته و می توانند در منزل نیز استفاده شوند. یکی از این دستگاه ها Anter T9 Plus بوده که مصرف برق 1000 واتی را دارا می باشد. از دیگر ماینر های قابل استفاده در خانه می توان به 14 Anter S9j، انت‌ماینر اس 17 پلاس و آوالون 921 اشاره کرد که در مقایسه با سایر ماینر ها انرژی پایین تری را مصرف کرده و هزینه کم تری را نیز در بر می گیرند.

ماینر Avalon 6، به علت میزان مصرف کم برق و قیمت مطلوب آن برای منازل بسیار مناسب است. البته ماینر هایی مانند Anter S11، Ebang Ebit E12 و دستگاه ماینینگ S9 با نرخ هش بالا و تولید صدای کم، گزینه های بسیار مناسبی برای نگهداری در منزل می باشند.

چگونه کم مصرف ترین ماینر را تهیه کنیم؟

برای خرید کم مصرف ترین ماینر ها، کافی است به چند نکته ساده اشاره کنید. هرچه وزن و ابعاد دستگاه شما کوچک تر باشد، طبیعتا مصرف کمتری را نیز خواهد داشت. اگر دستگاه شما صدای کمتری را تولید کند، میزان مصرف انرژی پایین تری را نیز دارد. با نگاهی به مشخصات ماینر ها می توانید متوجه شوید که کدام دستگاه مصرف کمتری برای شما خواهد داشت.

استفاده از ژنراتور برای کار با ماینر ها منطقی است؟

با افزایش تعداد ماینر ها در شهر ها، دیگر برق شهری جوابگوی این دستگاه نبود و افراد برای تامین برق ناگزیر به تهیه مولد هایی شدند که بتوانند به وسیله آن برق مورد نیاز هر دستگاه را تامین نمایند. این کار توجیه اقتصادی نیز داشته و بسیار منطقی به حساب می آید.

قیمت ماینر ها در چه رنجی است؟

ارزش و بهای این دستگاه از 50 میلیون تومان آغاز شده و تا 200 میلیون تومان نیز متغیر خواهد بود. البته قیمت مشخص شده برای بیشتر این دستگاه ها به صورت دلار تعیین شده که هنگامی که وارد ایران می شوند، قیمت آن ها با 30 تا 50 درصد افزایش رو به رو می شود. اگر دنبال ماینر ارزانی هستید، قیمت ارزان ترین ماینر در ایران را بخوانید.

سوالات متداول

ماینر های کم مصرف را از کجا می توان تهیه کرد؟

برای تهیه این دستگاه می توانید به سایت های مختلف اینترنتی مراجعه کنید.

چه عواملی می تواند بر روی مصرف کمتر انرژی ماینر ها تاثیر داشته باشد؟

عواملی مانند دمای هوا و وزن و ابعاد دستگاه بسیار بر این مورد تاثیر گذار است.

کم مصرف ترین ماینر شناخته شده چیست؟

کم مصرف ترین ماینر l3++ می باشد که در سال 2019 تولید شده است.

آیا می توان از ماینر ها در منزل استفاده کرد؟

همان طور که در متن به صورت کامل توضیح داده شد، ماینر های کم مصرفی طراحی شده که برای استفاده در خانه مناسب هستند.

چرا برای ماینر ها از دستگاه ژنراتور استفاده می کنند؟

با پیشرفته شدن ماینر ها، مصرف برق این دستگاه افزایش یافت و دیگر برق شهری جوابگو نبود. سرمایه گذاران به ناچار مجبور به استفاده از مولد هایی مانند ژنراتور برای تامین برق شدند.

2.2/5 - (4 امتیاز)
zahra

zahra

از سال ۱۳۹۶ به بهینه سازی وب سایت مشغول هستم. سال ۱۴۰۰ به تیم ارز دیجیتال بیستکس پیوستم.

0 نظر

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها