اگر تمایل دارید تا در رابطه با سوئینگ تریدینگ اطلاعات مفیدی را بدست آورید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای مطالب همراه صرافی ارز دیجیتال بیستکس باشید.
سوئینگ تریدینگ چیست؟
سوئینگ تریدینگ و یا معاملات نوسانی (Swing trading) نوعی از معامله به شمار می رود. در آن تلاش بر این است که سود های کوتاه مدت تا میان مدت از یک سهام در چند روز تا چند هفته بدست آید. بهتر است که بدانید در این نوع از تجارت معامله گران در درجه اول از تحلیل تکنیکال برای جستجو و یافتن فرصت های تجاری استفاده می کنند.
ممکن است که این معامله گران علاوه بر تجزیه و تحلیل روند و الگو های قیمت از تحلیل فاندامنتال نیز استفاده کنند. Swing trading معمولا شامل نگه داشتن موقعیتی طولانی و یا کوتاه برای بیشتر از یک جلسه معاملاتی می باشد، البته باید افزود که این زمان به طور معمول کمتر از چند هفته و یا چند ماه است.
این یک بازه زمانی کلی است چرا که ممکن است بعضی از معاملات بیشتر از دو ماه طول بکشد، به هر حال برخی از معامله گران ممکن است آن ها را معاملات نوسانی بدانند.
مهم ترین هدف از انجام معاملات نوسانی تسلط بر بخشی بزرگ از تغییرات چشمگیر قیمت می باشد. در حالی که بعضی از معامله گران به دنبال سهام هایی با حرکات بی ثبات هستند، ممکن است برخی دیگر سهام با ثبات تری را ترجیح دهند.
به هر حال معاملات نوسانی فرآیندی است که طی آن مشخص می شود که قیمت یک دارایی به کدام سمت حرکت می کند، سرمایه به موقعیت جدید انتقال پیدا می کند و در صورت تحقق مثبت حرکات انجام شده سود حاصل می شود. جالب است که بدانید معامله گران موفق در سوئینگ تریدینگ فقط به دنبال تسلط بر یک بخش از حرکت پیش بینی شده قیمت هستند و بعد از آن به سراغ فرصت های دیگر می روند.
ویژگی های سوئینگ تریدینگ
در این قسمت قرار است که در مورد ویژگی های Swing trading اطلاعات کاملی را قرار دهیم پس به همین دلیل پیشنهاد می کنیم تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
- معاملات کمتر با سود بیشتر: جالب است که بدانید در سوئینگ تریدینگ معاملات کمتر در مقابل سود بیشتر امکان پذیر است.
- استفاده از تحلیل تکنیکال: تریدر ها می توانند تنها از تحلیل تکنیکال استفاده کنند که این پروسه ترید را ساده تر و راحت تر می کند.
- احتیاج به زمان کم: بهتر است که بدانید نسبت به ترید روزانه زمان کمتری نیاز دارد.
جدول اطلاعات
در جدول اطلاعات قسمت زیر به مهم ترین نکات پیرامون سوئینگ تریدینگ اشاره شده است.
موضوع | سوئینگ تریدینگ |
ویژگی های سوئینگ تریدینگ | احتیاج به زمان کم، استفاده از تحلیل تکنیکال، معاملات کم با سود بیشتر |
منظور از سوئینگ تریدینگ چیست؟ | معاملات نوسانی |
این روش در چه جاهایی کاربرد دارد؟ | در بازار های مالی |
این روش از چه تحلیلی استفاده می کند؟ | تکنیکال |
سوئینگ تریدینگ فارکس
بهتر است که بدانید معاملات نوسانی به سبک معاملاتی میان مدت اشاره دارد. این ها توسط معامله گران فارکس مورد استفاده قرار می گیرد که سعی می کنند تا از نوسانات قیمت سود کسب کنند. البته این موضوع را هم باید افزود که این سبک معاملاتی نیاز به صبر و حوصله دارد تا معاملات خود را برای چند روز در یک زمان نگه دارید. معاملات نوسانی بین دو سبک معاملاتی: معاملات روزانه و هم چنین معاملات موقعیت قرار دارد.
سوئینگ تریدینگ در ارز دیجیتال
معاملات نوسانی یکی از رایج ترین و محبوب ترین رویکرد های مورد استفاده در بازار های مالی مانند ارزهای دیجیتال است. بهتر است که بدانید این استراتژی شامل گرفتن حرکات و یا (نوسانات) قیمت در بازار ها طی چند روز تا چند هفته می باشد.
حال این موضوع را هم باید افزود که آموزش سوئینگ تریدینگ ارز دیجیتال شامل چند مرحله است که شامل شناسایی روند کلی، شناسایی سیگنال های برگشت روند، شناسایی اهداف و قیمت های حد سود و تعیین حد ضرر می باشد.
آموزش سوئینگ تریدینگ
این روز ها خیلی از افراد تمایل دارند تا به آموزش و یادگیری Swing trading بپردازند. در این باره باید بگوییم که اگر تمایل دارید تا به صورت حرفه ای و کامل به آموزش سوئینگ تریدینگ بپردازید، پیشنهاد ما این است که در کلاس هایی که برای آموزش Swing trading برگزار می کنند، شرکت کنید و یا از افراد و کارشناسانی که در این زمینه فعالیت می کنند، کمک بگیرید.
این موضوع را هم باید افزود که اگر با شماره ای که در سایت قرار داده شده است، تماس بگیرید نیز کارشناسان ما در این باره اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار خواهند داد و شما را راهنمایی خواهند کرد. در نهایت باید افزود که با مراجعه به اینترنت هم می توانید مطالب مفیدی را در رابطه با آموزش Swing trading جستجو و مشاهده نمایید و با استفاده از این مطالب اطلاعاتی را در رابطه با چگونگی آموزش Swing trading بدست آورید.
اندیکاتور سوئینگ تریدینگ چیست؟
بهتر است که بدانید اندیکاتور معامله نوسان گیری یک نوع ابزار تحلیل می باشد. با استفاده از محاسبات ریاضی جنبه های متعدد پرایس اکشن را بر اساس داده های تاریخی تعیین می کند. اندیکاتور معامله نوسان گیری یعنی هر گونه اندیکاتور تحلیل تکنیکال که معامله گران نوسان گیر برای ارزیابی وضعیت بازار بر روی چارت های روزانه و هم چنین چارت های دیگر استفاده می کنند.
این گونه هم می توان بیان کرد که اندیکاتور معاملاتی نوسانی یک ابزار تحلیل تکنیکال است که برای شناسایی فرصت های جدید مورد استفاده قرار می گیرد. معامله گران نوسان تمایل دارند تا از روند های کوچکی که بین بالا و پایین ها و برعکس به وجود می آیند، سود ببرند.
به همین دلیل می توان این گونه بیان کرد که اندیکاتور های تحلیل تکنیکال به معامله گران کمک می کنند تا از صعودی و یا نزولی بودن بازار و وجود مومنتوم و شتاب در روند ها مطلع شوند.
معایب swing trading
معامله نوسان گیری در کنار مزیت هایی که دارد دارای یکسری معایب نیز می باشد که از مهم ترین آن ها عبارتند از:
- زمان: معامله نوسان گیری از آن نوع معاملاتی نیست که بعد از این که وارد پوزیشن شدید و پس از گذشت یک هفته یا بیشتر به آن سر بزنید. نوسان گیری یک روش معاملاتی زنده می باشد که در آن باید به صورت مداوم بر استراتژی های به کار رفته در معامله نظارت داشته باشید.
- ریسک بازار: بهتر است که بدانید امکان ضرر کردن در این بازار قطعاً وجود دارد. البته برای برخی از افراد این ضرر ساده به نظر می رسد اما هر اشتباهی که در این بازار بکنید به شکل دردناکی باعث از بین رفتن سرمایه شما خواهد شد. متأسفانه برخی از معامله گران معمولاً تاوان های سختی را می دهند تا از بازار درس بگیرند.
- مدیریت ریسک: اگر به معامله کردن سهام کم ارزش علاقه دارید و یا از سرویس های الگوریتمی استفاده می کنید، در صورت عدم اجرای استراتژی موثر مدیریت ریسک و پول ممکن است، سرمایه خود را از دست بدهید.
آیا این روش در بورس ایران هم کاربرد دارد؟
سوئینگ تریدینگ یک سبک از معاملات است. این روش سعی می کند تا سود های کوتاه مدت تا میان مدت را در یک سهام و یا هر ابزار مالی در بازه ای از چند روز تا چند هفته به دست آورد. حال باید افزود که افراد می توانند به معاملات نوسانی در بازار های سهام بپردازند.
هم معاملات نوسانی و هم معاملات روزانه، استراتژی های معاملاتی برای سرمایه گذاری در بازار سهام و کسب حداکثر سود به شمار می روند.
تفاوت سوئینگ با اسکلپ چیست؟
یکی از متداول ترین سوالاتی که برای خیلی از افراد به وجود می آید این است که تفاوت سوئینگ با اسکالپ چیست. در این باره باید بگوییم که اسکالپینگ برای کسانی است که می توانند استرس را کنترل کنند و مهم تر از همه سریع تصمیم بگیرند و مطابق با آن عمل کنند.
بازه زمانی برای شما بر بهترین سبک معاملاتی برای شما تأثیر می گذارد. اسکالپر ها در روز صد ها معامله انجام می دهند و باید به بازار ها چسبیده باشند، این در حالی است که معامله گران نوسانی معاملات کمتری انجام می دهند و می توانند دفعات کمتری را چک کنند.
سوئینگ تریدر کیست؟
معاملات نوسانی یک استراتژی معاملاتی سوداگرانه در بازار های مالی می باشد. در آن یک دارایی قابل معامله برای یک الی چند روز در تلاش برای سود بردن از تغییرات قیمت و یا نوسانات نگهداری می شود. به طور معمول یک موقعیت معاملاتی نوسانی بیش از یک موقعیت معاملاتی یک روزه نگه داشته می شود، البته کوتاه تر از استراتژی های سرمایه گذاری خرید و نگهداری می باشد که می توان آن را برای ماه ها و یا حتی سال ها نگه داشت.
در مقاله اندکی به پرایس اکشن اشاره شد و اگر این بحث توجه شما را جلب کرده است به شما پیشنهاد می کنیم تا مقاله آموزش پرایس اکشن را مطالعه کنید.
سوالات متداول
سوئینگ تریدینگ چیست؟ سوئینگ تریدینگ (Swing trading) نوعی از معامله به شمار می رود که در آن تلاش بر این است که سود های کوتاه مدت تا میان مدت از یک سهام در چند روز تا چند هفته بدست آید.
معایب swing trading چیست؟ swing trading در کنار مزیت هایی که دارد، دارای یکسری معایب نیز می باشد که از مهم ترین آن ها می توان به زمان (یک روش معاملاتی زنده است) در این بازار ریسک قطعاً وجود دارد و مدیریت ریسک اشاره کرد.
اندیکاتور swing trading چیست؟ اندیکاتور معامله نوسان گیری نوعی ابزار تحلیل می باشد که با استفاده از محاسبات ریاضی جنبه های متعدد پرایس اکشن را بر اساس داده های تاریخی مشخص می کند.
ویژگی های سوئینگ تریدینگ چیست؟ معاملات کمتر با سود بیشتر استفاده از تحلیل تکنیکال و احتیاج به زمان کم از ویژگی های سوئینگ تریدینگ به شمار می رود.